Moderator för ett formstarkt event


Högre engagemang, bättre utfall.

En moderator ska kunna leverera energi, struktur, skarpa frågor och den känsla som passar eventet. Och dessutom kunna vara flexibel och lyhörd tycker jag. Allt det levererar jag såväl fysiskt som digitalt under en kortare eller längre tidsram. Jag är allra skarpast inom hälsofrämjande organisationsutveckling  och ämnen som känns i magen och hjärtat.

Anlita mig för större eller mindre events och för hela eller delar av modereringen. Lägg till en föreläsning och/eller en workshop med mig för att ytterligare förankra ett hållbart sätt att arbeta.

En konferens som ger energi

Om det passar hjälper jag gärna till och skapar ett upplägg för hela eventets struktur, med ert specifika syfte i fokus. Allt från mat till aktiviteter kan riktas mot det ni vill uppnå. Tillsammans tar vi fram ett upplägg som stöttar hur hjärnan och kroppen bäst tar till sig ny kunskap samtidigt som nya tankebanor tar fart. Jag gillar att jobba med tre grundstenar för en bättre konferens; Mindset, Movement och Mood food.

 

 

Mindset

Oftast är det ju inte våra muskler som hindrar oss i att delta i ett event med tankarna på topp hela tiden – det är att vi blir “trötta i huvudet”.

Det är lätt att glömma att hjärnan funkar lite som en tank med bensin som faktiskt töms på kraft under arbetsdagen. Men den goda nyheten är att du kan göra tanken både större, mer energisnål och dessutom fylla på den under dagens med hjälp av en moderator som sätter rätt mindset för deltagarna.

I

Movement

Att röra på sig ökar både kreativitet och fokus, hjärnan laddar om och får tillgång till nya resurser. Effektiv rörelse där alla är med på sina villkor skapar ett mer givande och minnesvärt event.

Rörelse under ett event med mig som moderator och rörelseledare kan vara till exempel kortare övningar i konferensrummet alternativt framför skärmen, diskussions- och reflektionsövningar under promenad eller enkel träning så som ”WorkOutDoors” eller ”Alla kan springa”.

Mood Food

Vad vi äter under eventet kan antingen ge oss en god smakupplevelse och hållbar energi. Eller lämna oss dästa, trötta och med ett blodsocker som åker berg-och-dal-bana.

Konferenser blir lätt en sockerfest, och jag älskar godis men ännu mer älskar jag eventdeltagare som med rätt mat och fika vid rätt tidpunkt har ork och koncentration. Jag är gärna med och tar fram förslag på Mood food som är både god och ger rätt typ av energi – maximal utväxling för er investering i eventet.

Vill du veta mer eller boka?