Gäst i podden Unika Människor

Jag fick äran att vara gäst i Jojje Borséns podcast Unika människor och det blev ett intressant samtal om hälsa i arbetslivet och hur arbetsgivarens ansvar och påverkan ser ut när det gäller individens hälsa.

Lyssna på hela samtalet här

Vill du veta mer?

Fler projekt som kanske intresserar dig…

Oxy Talks om ledarskap i kristider

Ett fartfyllt och spännande samtal med Magnus Widell, vd Gröna Lund. Jag gästar och du får svar på hur Gröna Lund klarade coronakrisen. Fritt fall och motivationens berg-och-dal-bana. Se här!

Sustain you – coronareflektion i skogen

Jag berättar för Sustain you om hur jag påverkats av corona, tipsar om hur vi kan bibehålla de goda effekterna som kan komma ur krisen samt berättar vad jag själv tror att jag tar med mig ur perioden. Se här!

Panelexpert hos Employer Branding Movers & Shakers

Panelexpert hos Employer Branding Movers & Shakers

På temakvällen Employer Branding Movers & Shakers den 27 maj stod människan i centrum för trendspaningarna från Google, Spotify, PwC med flera. Ett 70-tal HR- och Employer Branding chefer djupdök i hälsans ökade betydelse för arbetsgivarvarumärket, vad digital...

Dagens Juridik om hälsostrategi

Dagens Juridik om hälsostrategi

Dagens Juridik skrev om min frukostföreläsning hos Blendow Groups nätverk för kvinnor, Legally Lady. Jag talade om hållbar prestation i arbetslivet och om stresshantering. Läs artikeln hos Dagens Juridik här!